3- اصول ارگونومی و ابعاد انسانی
دسترسی به کابینت و وسایل داخل آن از اهمیت بسیاری برخوردار است. استفاده راحت از وسایل آشپزخانه و دسترسی مناسب به کابینت های دیواری و زميني، حرکت آسان و بدون مانع در آشپزخانه و… هنگامي امكان پذير است که طراحی و ساخت مبلمان آشپزخانه، براساس ابعاد و اندازه های انسانی باشد.
بسیار عالی – مختصر و مفید
واقعاً فوقالعاده بود دمتون گرم نفستون حق کمتر کسی اینطوری جامع و قشنگ اطلاعات در اختیار قرار میده
خیلی عالی بود ممنون
درود بر فرزندان ایران زمین
ممنون از سایت و اطلاعات خوبتون و دمتون گرم
ای کاش در رابطه با منابع اطلاعاتتون هم اطلاعاتی به دوستان میدادید ، که اگر مطالب بیشتری خواستن رجوع کنن
چون واقعا در باره این مطالب افرادی زحمت زیادی کشیدند
درود بر شما
توضیحاتتون خیلی جامع بود. ولی یه اشتباه کوچیک دارید گفتم بد نیست بگم. در مورد استاندارد یونیت کابینت زمینی ارتفاع یونیت ۷۲ و پایه ۱۴ سانت و صفحه کابینت ۳ سانت هست که جمعا ۸۹ سانت میشه و یک سانت هم برای رگلاژ لحاظ شده که در مجموع ۹۰ میشه، البته صفحه کابینت با ضخامت ۵، ۶ و ۷ هم تو بازار هست که به صورت سفارشی هم برای مشتری نصب میشه.
دنیال ی برنامه هستم که بتونم کابینت بهاش طراحی کنم ترجیحان برای یک اماتور،ممنون میشم راهنماییم کنید
عالی و کامل
چقدر دنبال یه همچنین اطلاعاتی بودم ممنونم
عالی
خیلی کامل و جامع بود و مختصر
ممنون از اطلاعات خوبتون.
عالی بود